مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای غیرمهاجرتی ایالات متحده امریکا


  • مدارک تایید کننده هدف سفر: دعوتنامه یا I-134 "بهتر است متقاضی اصل دعوتنامه را همراه داشته باشد، اما گاهی اوقات با توجه به مشکلات پستی، این امر میسر نیست، در این صورت پرینت دعوتنامه نیز قابل قبول است." دعوتنامه تنها وقتی اعتبار قانونی پیدا میکند که مهر دفتر ثبت امریکا را دارا باشد. معمولا دعوتنامه ها تا شش ماه پس از تاریخ صدور اعتبار دارند. در صورت نداشتن دعوتنامه بهتر است رزرواسیون هتل ارائه شود.

  • مدارک شخصی متقاضی: اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی به خصوص اگر در آنها ویزای معتبر"امریکا،شنگن، بریتانیا، کانادا، استرالیا، ژاپن" درج شده باشد، اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی، ترجمه سند ازدواج یا طلاق و حضانت نامه، ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافیت.

  • مدارک شغلی متقاضی شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، روزنامه رسمی شرکت، آگهی تاسیس، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه مطب یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت بازرگانی یا پرسنلی، سوابق بیمه، گواهی شورای اصناف و ...

  • مدارک مالی شامل پرینت شش ماهه حساب، نامه تمکن Bank Statement، سند ملکی یا اجاره نامه

  • تبرگه تاییدیه وقت سفارت.

  • فرم تکمیل شده DS-160.

  • مخصوص متقاضیان F1,M1: فرم I-20 و SEVIS FEE PAYMENT CONFIRMATION.

  • مخصوص متقاضیان J1: فرم DS-2019 و SEVIS FEE PAYMENT CONFIRMATION.