مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ایالات متحده امریکا


  • اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی

  • اصل دعوتنامه ممهور به مهر دفتر ثبت، فرم I-134، یا رزرواسیون هتل

  • ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک

  • مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی
    تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطب
    یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و...

  • ترجمه سوابق بیمه

  • ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند، مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس،
    خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر

  • نامه تمکن به انگلیسی Bank Statement

  • پرینت شش ماهه حساب بانکی به لاتین

  • ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافعیت

  • دو عدد عکس 5*5 رنگی زمینه سفید

  • برگه تاییدیه اپلیکیشن فرم DS-160 Confirmation Page

  • برگه تاییدیه قرار ملاقات Appointment Confirmation

  • مخصوص متقاضیان F1: فرم I-20، مدارک تحصیلی، SEVIS Fee payment Confirmation

  • مخصوص متقاضیان J1: فرم DS-2019، پذیرش و SEVIS Fee payment Confirmation