نکاتی در مورد وقت سفارت آمریکا

اعتبار ویزای امریکا معمولا سه ماه است، این زمان، فرجه ایست برای ورود به خاک امریکا؛ پس از ورود می توان برحسب نوع ویزای درخواستی در امریکا اقامت کرد.....

  • مطابق قانون، گذرنامه متقاضی می باید تا شش ماه پس از صدور ویزا اعتبار داشته باشد.
  • تعویض گذرنامه پس از انجام مصاحبه، خللی در پروسه ویزا ایجاد نمی کند.
  • یکی بودن گذرنامه فرزندان با والدین بلا مانع است.
  • اعتبار ویزای آمریکا معمولا سه ماه است، این زمان، فرجه ایست برای ورود به خاک امریکا؛ پس از ورود می توان برحسب نوع ویزای درخواستی در امریکا اقامت کرد. به عنوان مثال دارندگان ویزای توریستی می توانند تا شش ماه در ایالات متحده اقامت داشته باشند که در شرایط خاص این زمان تا یک سال قابل تمدید است.
  • برخی از انواع ویزای آمریکا قابل تمدید و تبدیل هستند؛ به طور مثال کسی که با ویزای توریستی وارد خاک امریکا شده است، میتواند با کسب شرایط لازم ویزای خود را تبدیل به ویزای دانشجویی یا کار نماید.
  • سفارت آمریکا محدودیتی برای افراد ریجکت شده قائل نیست یعنی اگر با درخواست ویزای فردی مخالفت شود، می تواند بلافاصله اقدام به گرفتن وقت مصاحبه نماید.
  • برخی از کنسولگری های ایالات متحده افراد زیر 14 سال یا بالای 80 سال را از مصاحبه معاف می کنند.
  • زمان لازم برای رسیدگی به پرونده های مختلف و جوابدهی سفارت متفاوت است.
  • کسی که عمدا اقدام به جعل اسناد و درخواست ویزای سوری کند، به طور مادام العمر از سفارت آمریکا رد خواهد شد.
  • هر متقاضی، پس از تایید شدن ویزا و صدور Clearance معمولا تا یک ماه فرصت دارد تا نسبت به تحویل گذرنامه یا پیکاپ اقدام نماید.
  • برخی از ملیت های خاص، مثلا بعضی از اروپاییان، می توانند بدون ویزا وارد خاک آمریکا شوند. افرادی که پاسپورت سن کیتس دارند، باید برای ورود به آمریکا ویزا دریافت کنند.
  • تمامی کنسولگری های ایالات متحده امریکا، پس از دریافت اطلاعات متقاضی و تعیین وقت سفارت آمریکا، تاییدیه ای را از طریق ایمیل ارسال می کنند. به هیچ وجه به افرادی که بدون در اختیار گذاشتن تاییدیه اقدام به گرفتن وقت سفارت آمریکا می کنند اعتماد نکنید.
تاریخ انتشار :12 آذر 1392